Stopray SilverFlex, nové high-tech sklo pro vizionářské architektonické projekty

AGC Glass Europe představuje další naprosto nový výrobek s protisluneční ochranou – Stopray SilverFlex. Toto vysoce reflexní sklo s protisluneční ochranou nabízí architektům a developerům ideální řešení, pokud jde o reflexi, transparentnost, ochranu proti slunečním paprskům i estetické vlastnosti.

Jedná se o výrobek, který v sobě spojuje dvě přednosti zásadního významu: vysokou vnější reflexi a vynikající estetickou kompatibilitu.

Stopray SilverFlex je sklo s vysoce reflexním povlakem a protisluneční ochranou, jež umožňuje uživatelům budov komfortní pobyt v kompletně prosklených prostorách, aniž by se museli obávat jejich nadměrného zahřívání. Je ideálním řešením pro stavby v regionech s vysokými teplotami, které mají fasády vystavené slunečním paprskům, protože nabízí vynikající řešení pro vysoce komfortní obytné prostory. Stopray SilverFlex kromě toho nabízí hodnotu U pod 1,0 W/m2.K, což je výhodné pro projekty, kde je požadována vysoká úroveň tepelné izolace.

Navíc lze Stopray SilverFlex v jednotlivých provedení bezproblémově kombinovat, což zpracovatelům napomáhá lépe řešit optimalizaci zásob. Výrobek lze totiž použít v tepelně tvrzeném nebo netvrzeném provedení, a vždy si zachovává stejný „stříbřitý“ vzhled. Obě provedení je možné kombinovat na téže fasádě při zachování naprosto stejných technických parametrů.

Díky Stopray SilverFlex mohou architekti a developeři do svých budov navrhovat futuristicky orientovaná energetická řešení, aniž by cokoliv slevovali z nároků na transparentnost či estetické vlastnosti.

Více informací naleznete na www.yourglass.com

AGC Flat Glass Czech

Petra Takáčová
Marketing Communications
Tel : +420 417 50 20 42
Mobile : +420 606 611 477
petra.takacova@eu.agc.com

Delphine Lamy
Marketing Communications
Tel.: +32 2 409 34 01
delphine.lamy@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

Společnost AGC Glass Europe vyrábí, zpracovává a uvádí na trh ploché sklo pro stavební sektor (exteriérové a interiérové aplikace), automobilový průmysl (originální i náhradní skla) a další průmyslová odvětví (doprava, solární energie a high-tech). Ve svých více jak 100 průmyslových závodech v Evropě a s přibližně 16 000 zaměstnanci je přední evropskou sklářskou společností, která je součástí japonské skupiny AGC, světového lídra ve výrobě plochého skla.
Více informací naleznete na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (skla pro stavebnictví a interiérový design), www.agc-automotive.com (automobilové sklo).