„Sklo jako tvůrce emocí“: konceptuální film společnosti AGC Glass Europe

Muž a žena. Prostřednictvím úchvatného tance se setkávají a vzdalují, aby se po chvíli mohli k sobě ještě více přiblížit. Jediným svědkem jejich pohybů je sklo v nesčetných tvarech, dotvářející minimalistickou dekoraci. Průsvitné či matné sklo, plné barev a světelného jiskření, jako by doplňovalo škálu vyjadřovaných pocitů.

Tento konceptuální film umožňuje vyzdvihnout během jediné minuty krásu skla a nevtíravým způsobem ji spojit se značkou AGC. Snímek nedává žádné explicitní výklady, ale působí nádherou volně plynoucích pohybů a emocí vyjádřených tancem.

Pro šíření věhlasu a významu značky zejména u široké veřejnosti bude tato kreace součástí první evropské komunikační kampaně, která proběhne v listopadu a prosinci na sociálních sítích Facebook a Instagram a rovněž na YouTubu. Na tuto kampaň pak v roce 2019 navážou další akce.

Objevte film: https://youtu.be/qSoDPUZzBHE

Benoît Ligot
Corporate Communication Manager
communications@eu.agc.com

AGC Flat Glass Czech

Petra Takáčová
Marketing Communications
Tel : +420 417 50 20 42
Mobile : +420 606 611 477
petra.takacova@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

Společnost AGC Glass Europe vyrábí, zpracovává a uvádí na trh ploché sklo pro stavební sektor (exteriérové a interiérové aplikace), automobilový průmysl (originální i náhradní skla) a další průmyslová odvětví (doprava, solární energie a high-tech). Ve svých více jak 100 průmyslových závodech v Evropě a s přibližně 16 000 zaměstnanci je přední evropskou sklářskou společností, která je součástí japonské skupiny AGC, světového lídra ve výrobě plochého skla.
Více informací naleznete na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (skla pro stavebnictví a interiérový design), www.agc-automotive.com (automobilové sklo).