Společnost AGC zřizuje nový web pro svůj protipožární sortiment Pyrobel

Nová vícejazyčná stránka produktu Pyrobel má konzistentní a moderní vzhled, který nejen odráží naši značku, ale slouží také jako efektivní nástroj pro naše hlavní trhy v Evropě i za jejími hranicemi.

Komplexní a srozumitelným způsobem postavený web obsahuje klíčové informace v osmi jazycích!

Nová webová stránka je zaměřena zejména na architekty a profesionály ze sklářského oboru a představuje širokou škálu řešení Pyrobel, jež dokáží odolat ohni 15 ale i 180 minut: Pyrobel a Pyrobelite, které lze řezat, Pyrobel-T pro rozměrné velikosti a tepelně tvrzené sklo s povlakem Pyropane (k dispozici v provedení jednosklo či dvojsklo) pro použití v exteriéru.
Zároveň je tento web i vyčerpávajícím zdrojem technických informací, jako například legislativa, předpisy, značení CE, zkoušky požární odolnosti, informace o skladování a manipulaci s výrobky a další.

Uživatelsky přívětivý online nástroj pro výběr produktů

Stránka obsahuje i nástroj pro výběr produktů (Product Selector), který uživatelům pomáhá najít správné řešení pro jakýkoli projekt. Stačí zadat klíčová kritéria, jako např. požadovaný výkon výrobku, doba protipožární odolnosti, typ/značka rámu atd. Jsou zde ale i přitažlivé snímky hotových projektů, v nichž produkty Pyrobel sehrály svoji úspěšnou roli při kombinování bezpečnosti a dokonalé estetiky.

Podívejte se náš nový web: www.agc-pyrobel.com.

Caroline Vander Borght
Marketing Manager Fire Resistant Glass
Tel: +32 2 409 34 26
Mobile: +32 491 92 87 84
caroline.vanderborght@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

Společnost AGC Glass Europe vyrábí, zpracovává a uvádí na trh ploché sklo pro stavební sektor (exteriérové a interiérové aplikace), automobilový průmysl (originální i náhradní skla) a další průmyslová odvětví (doprava, solární energie a high-tech). Ve svých více jak 100 průmyslových závodech v Evropě a s přibližně 15 500 zaměstnanci je přední evropskou sklářskou společností, která je součástí japonské skupiny AGC, světového lídra ve výrobě plochého skla.
Více informací naleznete na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (skla pro stavebnictví a interiérový design), www.agc-automotive.com (automobilové sklo).