Bezpečnostní protipožární skla v Německu: AGC přebírá portfolio OEM zákazníků od společnosti Etex

Společnost AGC Glass Europe převzala na německém trhu bezpečnostních požárních skel portfolio OEM1 zákazníků společnosti Etex. Etex je nadnárodní skupina, která vyrábí a prodává udržitelné materiály a řešení pro stavebnictví a průmysl a její součástí jsou i izolační a protipožární materiály značky Promat. Tento důležitý segment trhu, v němž si společnost Etex vydobyla vedoucí pozici jako výrobce a distributor protipožárního skla, zahrnuje především německé designéry a výrobce průmyslových dveří, které poskytují pasivní ochranu proti požáru.

Rozšířením aktivit tímto způsobem společnost AGC znovu stvrzuje své odhodlání upevnit svoji pozici evropského lídra v oblasti protipožárních skel a investovat přímo do strategického trhu s tímto typem skla v Německu,“ říká Guibert de Bonhome, vedoucí oddělení protipožárních skel v AGC Glass Europe. Společnosti AGC a Etex jsou pevně odhodlány učinit veškeré kroky nezbytné k zajištění hladkého přechodu pro OEM zákazníky.

AGC bude i nadále spolupracovat se společností Etex v ostatních segmentech téhož trhu.

1: výrobce originálního vybavení

Caroline Vander Borght
Marketing Manager Fire Resistant Glass
Tel: +32 2 409 34 26
Mobile: +32 491 92 87 84
caroline.vanderborght@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

Společnost AGC Glass Europe vyrábí, zpracovává a uvádí na trh ploché sklo pro stavební sektor (exteriérové a interiérové aplikace), automobilový průmysl (originální i náhradní skla) a další průmyslová odvětví (doprava, solární energie a high-tech). Ve svých více jak 100 průmyslových závodech v Evropě a s přibližně 15 500 zaměstnanci je přední evropskou sklářskou společností, která je součástí japonské skupiny AGC, světového lídra ve výrobě plochého skla.
Více informací naleznete na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (skla pro stavebnictví a interiérový design), www.agc-automotive.com (automobilové sklo).