„Sklo jako tvůrce emocí“: konceptuální film společnosti AGC Glass Europe

Muž a žena. Prostřednictvím úchvatného tance se setkávají a vzdalují, aby se po chvíli mohli k sobě ještě více přiblížit. Jediným svědkem jejich pohybů je sklo v nesčetných tvarech, dotvářející minimalistickou dekoraci. Průsvitné či matné sklo, plné barev a světelného jiskření, jako by doplňovalo škálu vyjadřovaných pocitů.

Tento konceptuální film umožňuje vyzdvihnout během jediné minuty krásu skla a nevtíravým způsobem ji spojit se značkou AGC. Snímek nedává žádné explicitní výklady, ale působí nádherou volně plynoucích pohybů a emocí vyjádřených tancem.

Pro šíření věhlasu a významu značky zejména u široké veřejnosti bude tato kreace součástí první evropské komunikační kampaně, která proběhne v listopadu a prosinci na sociálních sítích Facebook a Instagram a rovněž na YouTubu. Na tuto kampaň pak v roce 2019 navážou další akce.

Objevte film: https://youtu.be/qSoDPUZzBHE

Benoît Ligot
Corporate Communication Manager
Tel: +32 (0)2 409 34 57
Mob: +32 (0)476 92 05 93
benoit.ligot@eu.agc.com

AGC Flat Glass Czech

Petra Takáčová
Marketing Communications
Tel : +420 417 50 20 42
Mobile : +420 606 611 477
petra.takacova@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

AGC Glass Europe se sídlem v Louvain-La-Neuve vyrábí, zpracovává a distribuuje ploché sklo pro stavebnictví (vnější zasklení a interiérové dekorace), automobilový průmysl a solární aplikace. Je evropskou pobočkou AGC, světového lídra v segmentu plochého skla. Zaměstnává na 16.000 osob a má více než 100 závodů po celé Evropě, a to od Španělska po Rusko.
Více informací na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (sklo pro stavebnictví), www.agc-automotive.com (sklo pro automobilový průmysl).