AGC Interpane na veletrhu Glasstec 2016

200 m2 skla: mnoho nových produktů AGC Interpane upoutá vaši pozornost ve dvoupatrovém stánku

Rozsáhlé množství výrobků  a služeb  bude k vidění v novém dvoupodlažním stánku AGC Interpane na mezinárodním veletrhu Glasstec 2016 v Düsseldorfu: 10 nových vynikajících skel s protisluneční ochranou, 13metrová  skleněná pochozí lávka opatřená LED diodami, která bude sloužit také jako informační médium,  téměř neviditelné antireflexní sklo s reflexí pouhých 0,8 %,  nová škála dekorativních skel pro interiérové aplikace  Lacobel Matelac 2020, speciální výrobky z aktivního skla, různé druhy skel z Ameriky, Asie i Blízkého Východu, izolační skla s transparentními distančními rámečky a mnoho dalšího.
Tyto výrobky ve formě vzorků a maket, budou doprovázeny digitálními informacemi na dotykové obrazovce s příjemným uživatelským prostředím. Společnost představí také nové mobilní aplikace, které si návštěvníci budou moci vyzkoušet přímo na stánku.
Přijďte a navštivte stánek AGC od 20 do 23. září 2016 v hale 10 / G30.

AGC Flat Glass Czech

Petra Takáčová
Marketing Communications
Tel : +420 417 50 20 42
Mobile : +420 606 611 477
petra.takacova@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

AGC Glass Europe se sídlem v Louvain-La-Neuve vyrábí, zpracovává a distribuuje ploché sklo pro stavebnictví (vnější zasklení a interiérové dekorace), automobilový průmysl a solární aplikace. Je evropskou pobočkou AGC, světového lídra v segmentu plochého skla. Zaměstnává na 16.000 osob a má více než 100 závodů po celé Evropě, a to od Španělska po Rusko.

Více informací na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (sklo pro stavebnictví), www.agc-automotive.com (sklo pro automobilový průmysl).