Stratobel Colour: kombinace estetiky a bezpečnosti

AGC Glass Europe uvádí na trh novou škálu výrobků z barevného vrstveného bezpečnostního skla Stratobel Colour, které kombinují módní vzhled s bezpečností.

Atmosféra
Stratobel Colour nabízí škálu osmi klasických barev, zachovává si však současně vlastnosti a parametry vrstveného bezpečnostního skla.
Šedavé a hnědé odstíny, přizpůsobitelné a inspirované přírodou. Kombinací několika fólií stejného odstínu lze dosáhnout požadovaného stupně opacity při zachování světelné prostupnosti. Zvolením vysoce průhledného Planibelu Clearvision místo Planibelu Clearlite umožníte barvám vyniknout ještě více.
Škála také nabízí dvě průsvitné bílé (Mat 80 a Mat 65), které umožňují průchod světla a zároveň chrání soukromí, spolu s naprosto neprůhlednou bílou a černou.

Multifunkční sklo
Kombinací výrobků v širokém sortimentu AGC a barevných fólií je možné kombinovat estetiku barev, bezpečnost a další funkce, jako je řízení solárních systémů, tepelná izolace a akustická izolace v jednom výrobku.
Tento zbrusu nový sortiment nabízí řadu řešení pro exteriérové architektonické projekty (fasády, balustrády, střechy atd.) a interiérové aplikace (příčky, podlahy atd.).

Vlastní barvy
Chcete-li přizpůsobit projekt nebo odrážet identitu značky, služba My Colour by Stratobel nabízí možnost vytváření vlastních barev, které budou dokonale vyhovovat každému projektu. Zástupci společnosti AGC budou používat speciálně vyvinutý IT nástroj společnosti, který provede zákazníky od fáze návrhu až po zadání zakázky.

AGC Flat Glass Czech

Petra Takáčová
Marketing Communications
Tel : +420 417 50 20 42
Mobile : +420 606 611 477
petra.takacova@eu.agc.com

Delphine Lamy
Marketing Communications
Tel.: +32 2 409 34 01
delphine.lamy@eu.agc.com

AGC Glass Europe, přední evropský výrobce plochého skla

AGC Glass Europe se sídlem v Louvain-La-Neuve vyrábí, zpracovává a distribuuje ploché sklo pro stavebnictví (vnější zasklení a interiérové dekorace), automobilový průmysl a solární aplikace. Je evropskou pobočkou AGC, světového lídra v segmentu plochého skla. Zaměstnává na 16.000 osob a má více než 100 závodů po celé Evropě, a to od Španělska po Rusko.
Více informací na: www.agc-glass.eu (korporátní stránky), www.agc-yourglass.com (sklo pro stavebnictví), www.agc-automotive.com (sklo pro automobilový průmysl).