Home > Nieuws > Pers > Archieven

20/10/2008

 

Product persbericht

Focus op het glas met een gamma van nieuwe unieke Lacobel kleuren

Als leider in de glaswereld en glasspecialist voor inrichting van interieur, besteedt AGC veel aandacht aan de invloed die kleur en licht hebben op de architectuur. Door een reeks nieuwe unieke kleuren met veel reflectie voor te stellen verstevigt AGC de status van het gamma Lacobel als groot favoriet bij de designers.

Lacobel – wonderful, colourful glass
Na een grondige studie van de jongste trends in de wereld van de kleur heeft AGC Flat Glass zijn gamma in lijn gebracht met de huidige smaken door niet minder dan 25 zorgvuldig uitgekozen kleuren aan te bieden. Daaronder vindt men 7 nieuwe avant-gardekleuren: gemetalliseerde kleuren (Metal Taupe, Rich Gold, Rich Copper, Rich Aluminium), twee zuivere kleuren (Starlight black, Pearl White) en een aparte fun kleurgeving (Jungle green).

Lacobel –colour your reflection in talrijke toepassingen
Naast de kleur biedt AGC in elke toepassing unieke perspectieven door reflectie en diepte. Om dit te bewijzen worden in zijn nieuwe campagne “Colour your reflection” interieurs voorgesteld waar de kleuren letterlijk schitteren, zij het in de vorm van wandpanelen voor de huiskamer, de keuken of de badkamer, zij het als schuifdeuren, tafelbekleding, enz…

Lacobel – zo eenvoudig is dat
Lacobel is gemakkelijk te reinigen en vormt een duurzame en esthetische oplossing. De laklaag wordt altijd door het glas beschermd , zo worden krassen en vlekken voorkomen. Lacobel lakglas is beschikbaar met Safe film van polypropyleen om bescherming te bieden bij glasbreuk en tevens de laklaag vrij te houden van vocht in de badkamer of de keuken.

Om meer te vernemen over de talrijke facetten van de Lacobel producten, raadpleeg onze site www.yourglass.com.


AGC Flat Glass Europe, een Europese leider in vlakglas
AGC Flat Glass Europe (ex-Glaverbel), met hoofdzetel in Brussel, produceert en veredelt vlakglas voor de bouwsector (buitenbeglazing en binnenhuisinrichting) en voor gespecialiseerde industriële sectoren. Het is de Europese tak van AGC Flat Glass, de grootste vlakglasproducent ter wereld.

De baseline "Glass Unlimited" staat voor:

  • het glas dat alsmaar meer functies vervult (comfort, energiebeheersing, veiligheid en gezondheid, esthetisch uitzicht);
  • het industrieel apparaat van 18 floats en ongeveer 100 productie-units in heel Europa, van Spanje tot Rusland;
  • het commercieel netwerk op wereldschaal;
  • de nieuwe toepassingen, ontstaan uit permanent onderzoek in geavanceerde glastechnologieën;
  • gemotiveerde medewerkers die samen willen uitmunten.

AGC Flat Glass Europe stelt vandaag ongeveer 10.700 mensen tewerk.

Voor meer informatie surf naar http://www.agc-flatglass.eu (corporate website) en www.yourglass.com (architectuur en producten voor interieurdesign).


Verdere inlichtingen:

AGC Flat Glass Europe
Brigitte Dubuisson
Tel: +32(0)2 674 32 04
brigitte.dubuisson@eu.agc-flatglass.com

AGC Flat Glass Nederland
Judith Kaart-Mooiman
Tel.: +31-344-67.97.09
judith.kaart@eu.agc-flatglass.com